Fibromen (steelwratjes)

Steelwratjes (fibroma pendulans) zijn onschuldige goedaardige aangroeisels op de huid. Meestal zijn ze huidskleurig, soms kunnen ze ook gepigmenteerd zijn. Ze komen vaak voor op plaatsen die onderhevig zijn aan wrijving, zoals de oksels, hals(door bijvoorbeeld kettingen) of liezen. Steelwratjes komen vaak voor, circa 46% van de bevolking heeft een of meerdere steelwratjes. Deze steelwratjes kunnen als zeer storend worden ervaren maar kunnen gelukkig eenvoudig worden verwijderd door de huidtherapeut.

Direct een afspraak maken


Behandelvormen voor: Fibromen (steelwratjes)

Coagulatie

Met behulp van een miniscuul naaldje wordt het steelwratje aangestipt en vernietigd. Dit is een zeer verfijnde techniek waarbij geen restschade zal optreden.

Cryotherapie

Met de CryoPen kunnen wij gemakkelijk, snel en doeltreffend fibromen(steelwratjes), ouderdoms- en pigmentvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels verwijderen. Met behulp van de CryoPen kunnen we deze plekjes zeer snel en effectief zonder verdoving bevriezen. Meestal verdwijnen de plekjes met 1 tot 2 behandelingen. Kijk hier voor meer informatie.