In Februari 2023 15% korting op de 1e Dermapen / Microneedling behandeling bij acne en littekens

Voor de Microneedling behandeling maken we gebruik van de Dermapen.
Met miniscule steriele naaldjes, die zeer snel op en neer bewegen, worden microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt.
Deze gaatjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren.
Door deze prikkeling wordt het huideigen herstelproces in werking gesteld. Tijdens het herstelproces komen groeifactoren vrij,
die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine verstevigen de huid. De behandeling kan worden ingezet bij:

* Acne littekens
* Andere littekens
* Zonbeschadiging
* Pigmentstoornissen
* Grove huidstructuur

* Fijne lijntjes en rimpels

Door de behandeling wordt de celdeling van de opperhuid tijdelijk verhoogd. Oude cellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af.
Overmatig pigment dat in de opperhuid aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt. Zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes
worden minder zichtbaar. Doordat ook het bindweefsel, dus de onderste huidlaag, gestimuleerd wordt, zul je na een kuur merken dat je huid steviger en
gladder wordt. Het reliëf dat ontstaan is door acne littekens en rimpels zal geleidelijk verminderen.In februari 2023 krijgt u 15% korting op uw 1e Dermapen / Microneedling behandeling.
Wilt u gebruik maken van onze korting, geeft dan bij uw aanmelding de kortingscode: “DERMAPEN2023″ door.
Benieuwd geworden en heeft u vragen of wilt u een afspraak maken:
Tel: 0318-706950
Mail: info@onze-huid.nlHet team van Huidtherapie Onze Huid
https://onze-huid.nl/wp-content/uploads/2016/03/Onze-_Huid_HR-7-300x200.jpg
Mis niets op het gebied van Onze Huid en volg ons!