Update Coronavirus

Wij hebben van het RIVM en het VWS bericht ontvangen waarin wordt aangegeven dat wij groen licht hebben om de paramedische zorg behoedzaam en stapsgewijs op te schalen. Dit betekent dat wij open mogen voor zorg die niet langer uitgesteld kan worden. Voor andere zorg mag ons Huidcentrum nog niet open. Uiteraard blijft het mogelijk om op afstand zorg te verlenen via een telefonisch consult of via beeldbellen. 

Wij bespreken vooraf de situatie telefonisch goed met je door om te bepalen of de behandeling niet langer meer uitgesteld kan worden. Wanneer je samen met je therapeut hebt bepaald dat de zorg niet langer uitgesteld kan worden dan gelden de volgende maatregelen. 
  
Onze maatregelen
Je behandeling zal anders zijn dan je gewend was. Om de noodzakelijke maatregelen te kunnen treffen om je zo veilig en verantwoord mogelijk te kunnen behandelen, is de praktijk anders ingericht. Zo hebben wij een maximum ingesteld voor het aantal mensen dat binnen aanwezig mag zijn en gelden er ook andere strenge regels en voorschriften. Deze hangen duidelijk zichtbaar in de praktijk. Wij vragen je begrip hiervoor en hopen op je medewerking. 
Naast de gebruikelijke coronamaatregelen en hygiënemaatregelen van het RIVM (geen handen schudden, in de elleboog niezen en hoesten, handen wassen met desinfecterend zeep of gel, papieren zakdoekjes gebruiken) gelden de volgende aanvullende huisregels:
- Was na binnenkomst uw handen met water en zeep of gebruik desinfectiegel;
- Houd anderhalve meter afstand van alle aanwezige personen op de praktijk;
- Kom alleen, of indien noodzakelijk met maximaal één begeleider;
- Zorg dat je maximaal vijf minuten van tevoren aanwezig bent;
- Verlaat het pand zo spoedig mogelijk na afloop van uw behandeling;
- Vergeet niet een eigen handdoek mee te nemen;
- Ook onze toiletten blijven zoveel mogelijk gesloten;
- Houd rekening met elkaar en volg de aanwijzingen van het aanwezige       personeel op;
- Onze koffie en theefaciliteiten zijn buiten gebruik;
- Bij onduidelijkheid omtrent het coronabeleid bepaalt de fysiotherapeut  hoe ermee wordt omgegaan.
      
Heeft u symptomen die passen bij het coronavirus?
Indien je symptomen hebt die passen bij het Coronavirus, kunnen wij je alleen op afstand behandelen, middels een video- of telefonisch consult. De onderstaande symptomen kunnen passen bij het Coronavirus:
- (neus)verkoudheid
- hoesten, kuchen of niezen
- loopneus
- keelpijn
- verhoging (tot 38 graden) of koorts
- kortademigheid
- geur- en smaakverlies
- hoofdpijn
- branderige ogen
- moeheid
- je ziek voelen
- diarree 

Ook als je minder dan 72 uur geen symptomen hebt gehad en/of een huisgenoot hebt die minder dan 72 uur geen symptomen heeft gehad, kunnen we je alleen op afstand behandelen, middels een video- of telefonisch consult.
  
Neem contact met ons op voor een afspraak
Neem altijd eerst contact met ons op. Wij verzoeken je dringend om ook bij tussentijdse klachten niet zonder afspraak naar de praktijk te komen.
Wij bespreken vooraf de situatie telefonisch goed met je door om te bepalen of de behandeling niet langer meer uitgesteld kan worden. Bij het maken van de afspraak, zullen wij je een aantal vragen stellen. Het is voor jouw en onze gezondheid belangrijk dat je deze vragen zorgvuldig en naar waarheid beantwoordt. Samen bespreken wij dan of een afspraak zinvol en verantwoord is.
 
We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Bespreek die met ons. We geven graag uitleg en advies. 
    
https://onze-huid.nl/wp-content/uploads/2020/03/stop-corona.jpg
Mis niets op het gebied van Onze Huid en volg ons!