Vacature huidtherapeut

Vacature huidherapeut, parttime

Voor onze locatie in Veenendaal zijn wij per direct op zoek naar een huidtherapeut die ons team wil komen versterken. In eerste instantie voor 16 uur per week.

Over ons

Huidcentrum Onze Huid is een vooruitstrevende praktijk in Veenendaal. Wij zijn gelokaliseerd in een multidisciplinair gezondheidscentrum in het centrum van Veenendaal en werken nauw samen met huisartsen, apothekers, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, oefentherapeuten en thuiszorgorganisaties. Door deze samenwerking is het werk als huidtherapeut bij ons erg afwisselend én interessant. Binnen onze praktijk loopt tevens een eczeemproject van ZonMw waardoor je tijdens je werk ook mensen met eczeem zult zien en begeleiden. De huidaandoeningen die je bij ons begeleidt/behandelt zijn o.a.: acne, littekens, constitutioneel eczeem, lymfoedeem, lipoedeem, pigmentproblematiek en goedaardige huidoneffenheden.

Over jou

Wij zoeken een enthousiaste, empathische huidtherapeut in hart en nieren die graag samenwerkt, dingen aanpakt en die tijdens patiëntencontact een luisterend oor biedt, met een open blik en zonder oordelen. Je hebt de opleiding Huidtherapie afgerond en het liefst enkele jaren werkervaring. Een rijbewijs is een pré omdat je tijdens je werk regelmatig mensen aan huis bezoekt.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een fijne, positieve werkplek waar je de mogelijkheid krijgt om je te ontplooien. Niet alleen binnen je eigen behandelkamer maar ook daarbuiten, zoals binnen projectgroepen als oncologie, laaggeletterdheid en ouderenzorg.

Uiteraard bieden wij:

  • Een marktconform salaris
  • Bijdrage aan contributie NVH
  • Reiskostenvergoeding

Interesse gewekt?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Dan zien we jouw sollicitatiebrief voorzien van CV graag uiterlijk 12 juni tegemoet! Reageren kan via info@onze-huid.nl t.n.v. Karlijn Sterkenburg.

https://onze-huid.nl/wp-content/uploads/2020/11/Syna-judith-300x225.jpg
Mis niets op het gebied van Onze Huid en volg ons!